Politica de confidentialitate

Societatea Lara Design Gallery SRL, prin magazinul online Raftulcugenti.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii le furnizeaza pentru realizarea comertului online. Scopul colectarii datelor este realizarea vanzarii si promovarii produselor afisate pe site in conditiile legii. Administrarea datelor se face conform cerintelor Regulamentului European 2016/679 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. 

Informatiile furnizate de clienti si inregistrate pe site sunt destinate utilizarii de catre reprezentantul societatii pentru confirmarea comenzii si completarea facturilor şi sunt comunicate numai companiei de curierat care realizeaza livrarea produsului achizitionat.

Datele care sunt necesare reprezentantului societatii pentru confirmarea comenzii si realizarea facturii sunt: nume, prenume, adresa completa pentru facturare/ livrare, telefon, adresa de email.

In cazul in care clientul doreste sa fie la curent cu noutatile si promotiile existente pe site-ul raftulcugenti.ro trebuie sa se inscrie la newsletter. Pentru inscriere sunt necesare a fi completate numele complet si adresa de email a clientului. Clientul are oricand posibilitatea de a renunta la acest serviciu.

Datele personale ale clientului sunt pastrate doar atat timp cat exista o relatie contractuala la distanta sau atat timp cat legea impune acest lucru. 

Ne angajam sa nu distribuim sau sa inchiriem informatiile cu privire la datele personale ale clientilor unor terte parti decat cu permisiunea clientului sau daca legea o impune.

Conform Regulamentului European 2016/679 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale sau poate solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa oricand societatii prin email la adresa contact@raftulcugenti.ro. 

 

Meniu