Garantie

Achizitionarea unui produs care sa va ofere satisfactie pe tot parcursul utilizarii lui reprezinta unul din obiectivele principale ale SC LARA DESIGN GALLERY SRL. Acesta este motivul pentru care acordam o atentie sporita si depunem toate eforturile pentru a va oferi cea mai buna calitate atunci cand alegeti unul dintre produsele noastre.Toate materialele folosite in procesul de productie provin de la furnizori cu traditie din Italia si Grecia si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor este naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund standardelor de calitate in vigoare.
 
Garantia este valabila pentru orice produs achizitionat din magazinul online www.raftulcugenti.ro. Prezentul Certificat de garantie va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare: Legea 449/2003, OG 21/1992, Legea 296/2004.

 

Durata de garantie 

Durata de garantie comerciala este limita de timp care se scurge de la data cumpararii produsului pana la care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru produsul achizitionat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Pentru orice defecte pe care le-ati putea descoperi in aceasta perioada de timp, va rugam sa ne contactati cat mai repede la telefon 0723500308 sau email: contact@raftulcugenti.ro pentru a stabili toate detaliile returului. Garantia se ofera numai dupa constatarea deficientelor.

 

Conditii de garantie 

Garantam ca produsul achizitionat de la S.C. LARA DESIGN GALLERY S.R.L. prin intermediul magazinului online www.raftulcugenti.ro este un produs sigur, nou (nefolosit) si lipsit de orice defect.
In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere, produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii. Durata medie a utilizarii este de circa 2 ani cu respectarea conditiilor si instructiunilor de utilizare. Greutatea maxima admisa pentru posete este de 0.5 kg, iar pentru genti de 3 kg, in functie de model. Trebuie sa luati in considerare faptul ca, o data cu timpul si cu utilizarea, toate produsele vor da semne de uzura, iar aceasta nu reprezinta un defect.

 

Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului. Este obligatorie prezentarea facturii fiscale, a tuturor documentelor care au insotit produsul la achizitionare, precum si a cutiei si a saculetului de protectie in care v-a fost trimis. Pierderea facturii duce la pierderea garantiei.

 

Modalitati de asigurare a garantiei: Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii, prin: repararea produsului, inlocuirea produsului – daca acesta nu poate fi reparat sau returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula

-uzura morala si uzura fizica normala a produsului

-decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada etc)

-deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet etc), accidente, incendiere sau furt

-defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, socuri termice - variatii de tip cald / rece, imersare etc)

-defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat - umplerea excesiva a gentilor duce la deteriorarea acestora

-interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

-deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori

-intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

 

Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordarii garantiei:

-particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati - tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele .

-pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina cu care vine in contact. Acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica, si nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spalare, insa va recomandam sa cititi instructiunile din “Ghidul materialelor”.

-micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual.

-pieile care au fost ceruite si lustruite manual: in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural - escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

 

Pentru o utilizare indelungata si in cele mai bune conditii respectati instructiunile de intretinere de mai jos:
Mod de intretinere: Conditia esentiala pentru un tratament adecvat de ingrijire a pielii este curatarea la suprafata cu o carpa moale si uscata. Produsul se va depozita in incaperi uscate si aerisite.
Important! Toate tratamentele pentru ingrijirea pielii trebuie efectuate cu multa precautie. Pentru un bun rezultat, inainte de aplicarea pe intreaga suprafata, orice produs de intretinere se va testa pe o mica suprafata, intr-o zona mai putin vizibila.
La ingrijirea pielii nu se vor utiliza agenti de curatare agresivi (de exemplu, pentru indepartarea petelor nu se vor utiliza solventi, terebentina sau alte substante neadecvate).

 

 

Toate produsele comandate sunt insotite de Certificatul de garantie si de Factura fiscala.

 

 

SC LARA DESIGN GALLERY SRL

RO37705558; J40/8534/2017

Aleea Mozaicului nr. 4, bloc B2, scara C, et. 7, ap. 104, sector 2, Bucuresti

www.raftulcugenti.ro; tel: 0723 500 308; email: contact@raftulcugenti.ro

Formular Garantie

Meniu