Despre noi

Accesoriile dau tonul si fac muzica!

Am deschis Raftul cu genti din dragoste pentru moda si din pasiune pentru pielea naturala, dar si din convingerea ca tusa finala a unei tinute este data intotdeauna de accesoriile potrivite. Daca iubesti mirosul subtil, sarmul tactil si textura unica a unei genti din piele, atunci ai ajuns unde trebuie. 

Pe Raftul cu genti vei gasi doar produse de calitate, realizate exclusiv din piele naturala, modele care iti vor contura cu gratie stilul personal si care, negresit, vor trece proba timpului. Doar e piele naturala! 

Calitate, eleganta, versatilitate, atentie la detalii - sunt valorile care ne ghideaza intotdeauna atunci cand ne selectam furnizorii si designul produselor. Lucram cu ateliere de pielarie cu traditie, din Italia si Grecia, care au o experienta de peste un secol in prelucrarea pielii naturale si in crearea de obiecte originale. Fiecare articol este rezultatul migalei artizanilor si al perfectionarii tehnicilor de lucru, pentru ca tu sa porti o geanta multi, multi ani si sa te bucuri de ea, la un pret corect.

Or fi diamantele cele mai bune prietene ale unei femei, dar oricine se entuziasmeaza in fata unui obiect din piele, impecabil realizat. Sa vedem cine rezista…

Meniu