Politica retur

Conform dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti satisfacut de produsul primit, il puteti returna fara obligativitatea invocarii vreunui motiv. Din dorinta de a imbunatati in permanenta oferta de produse si servicii, am aprecia in mod deosebit daca ne-ati preciza, totusi, motivul returnarii.

Oferim aceleasi drepturi de retur atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Pentru a beneficia de acest drept trebuie sa ne contactati pentru a ne transmite intentia dumneavoastra prin email la: contact@raftulcugenti.ro, telefonic la: 0723 500 308 sau completand Formularul de retur.

Conditii generale pentru returnare produse

  • produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa nu aiba semne de uzura, deteriorare, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original, accesoriile si documentele care l-au insotit)
  • produsul trebuie sa fie ambalat si pregatit corespunzator pentru a nu suferi deteriorari pe parcursul livrarii
  • nu lipiti nimic pe produs sau pe ambalajul original
  • nu acceptam retur produsele care au fost folosite sau prezintă mirosuri improprii
  • costurile de returnare vor fi suportate de client
  • produsele returnate nu vor fi expediate cu mentiunea ramburs

Pentru returnarea produselor, clientul poate alege compania de curierat preferata sau ne poate solicita ridicarea produsului prin intermediul companiei cu care noi colaboram. Contravaloarea serviciului pe care il oferim pentru returnarea produsului este de 15 lei.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice produs care nu indeplineste toate conditiile de returnare, prezinta semne de uzura sau este deteriorat.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va realiza nu mai tarziu de 5 zile lucratoare din momentul receptionarii produsului. Rambursarea se va face in contul bancar mentionat de client la momentul exercitarii dreptului de retur.

Clientul are posibilitatea sa opteze atat pentru returnarea produsului, cat si pentru inlocuirea acestuia cu un altul existent in stocul magazinului Raftul cu genti.

Inlocuirea unui produs presupune achitarea diferentelor de pret, daca este cazul, si a taxelor de transport aferente.

 

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC LARA DESIGN GALLERY SRL

Aleea Mozaicului nr. 4, bloc B2, scara C, et. 7, ap. 104, sector 2, Bucuresti

Tel: 0723 500 308; email: contact@raftulcugenti.ro

 

Formular returnare produse

Meniu